Dank u wel...

… namens de familie Bilinksaya

Jarenlang steunden wij de familie Bilinskaya. Luba Bilinskaya was een alleenstaande moeder, met twee opgroeiende kinderen die beiden gezondheidsproblemen hadden. Dochter Lisa verkeerde een tijdlang in verkeerde kringen waardoor het de verkeerde kant met haar op leek te gaan. Zoon Alexander studeerde, maar was zo vaak ziek dat de kosten voor medicijnen voor het gezin niet te dragen waren. Met hulp van Little John kwam dit gezin deze moeilijke jaren door en konden de kinderen beiden hun studie afronden. Nu zij beiden werk hebben, kan het gezin zichzelf redden. Een mooi succes verhaal.

… en namens de familie Markelova

Antonina was gescheiden en had geen contact meer met haar ex-man. Samen met haar twee kinderen kon ze het hoofd amper boven water houden, vaak was er niet eens genoeg om eten te kopen. Zoon Bogdan was heel erg goed in voetbal maar heeft moeten stoppen door chronische pijn in zijn benen. Het was onbekend wat het probleem was. Haar andere zoon Artem was als klein kind heel erg bang en plaste regelmatig in bed. Stichting Little John ondersteunde dit gezin een periode lang met voedselpakketten en de beide jongens bezochten een aantal keren de vakantiekampen die Little John elke zomer organiseert. In 2014 is Antonina opnieuw getrouwd en haar nieuwe man heeft een baan, waardoor het gezin zich beter kan redden. Het gaat een stuk beter met het gezin. We zijn blij dat we een poosje met hen mee mochten lopen. Hulp is nu niet meer nodig. 

…namens vele gezinnen

Zomaar een greep uit de vele gezinnen, die in ons Familieprogramma hebben gezeten, maar nu geen hulp meer nodig hebben. Dat is ons doel, mensen op weg helpen, een toekomst bieden. Uw steun maakt dat mogelijk!